Voor brandwerende beglazing kan u rekenen op de expertise van OMD Glaswerken, firma gespecialiseerd in glaswerk en glasmontage.

Zowel voor brandwerende ramen en deuren als rookschermen bent u bij dit familiebedrijf met maar liefst 90 jaar ervaring aan het juiste adres. Eén van de experts staat voor u klaar om de mogelijkheden voor uw woning of bedrijf uitgebreid te bespreken.

Brandwerende glassoorten voor een optimale bescherming

De hoogwaardige, brandwerende beglazing van OMD Glaswerken wordt verwerkt uit diverse gecertificeerde glassoorten waaronder Pyrobel (EI30), Pyrobel Vision (EI60) en Pyrostop. Deze combinatie zorgt voor een optimale bescherming van uw woning of bedrijf tijdens een noodsituatie. Vluchtroutes blijven langer beschermd tegen uitslaande brand waardoor u enerzijds meer tijd krijgt om de locatie te verlaten en anderzijds de brandweer sneller toegang kan krijgen tot de te blussen brandhaard.

Schrijnwerk met een hoge brandweerbaarheid

Naast brandwerende beglazing, kan u bij OMD Glaswerken ook terecht voor brandwerend schrijnwerk bestaande uit Janisol of Foster staal, SAPA aluminium en hout uit eigen atelier. Vanuit eigen schrijnwerkerij, worden onder meer raam- en deurprofielen zorgvuldig op maat gemaakt en behandeld voor een optimale brandweerbaarheid voor een nog betere bescherming van uw woon- en werkomgeving.

Brandwerende beglazing door OMD Glaswerken: een betrouwbare service

OMD Glaswerken mocht reeds tal van projecten voor hun rekening nemen waaronder de beglazing van Karavani in Antwerpen, De Ark in Hoogstraten, Van Doren in Brasschaat, Sommen in Rijkevorsel, Het Bourgondisch Huis in Geel en nog andere tevreden klanten die kozen voor een kwalitatieve service voor de ontwikkeling en montage van brandwerend glaswerk.

Wilt u graag een offerte aanvragen voor brandwerende beglazing bij een betrouwbare glaswerker? U kan rekenen op de kennis en ervaring van OMD Glaswerken voor het opstellen van een vrijblijvende offerte die perfect aansluit bij uw persoonlijke wensen. Dankzij hun jarenlange ervaring biedt OMD glaswerken in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant oplossingen op maat voor ieder project.

Enkele realisaties

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte

+32 (0)14-28 54 40
Brandwerende beglazing

Brandwerende beglazing