Professionele glasrenovatie door OMD Glaswerken

Indien uw woning of bedrijf nog voorzien is van enkel glas of verouderd glas, kan u een beroep doen op de experts van OMD Glaswerken voor een professionele glasrenovatie. Nieuwe ramen zijn niet alleen stijlvol en esthetisch, hoogrendementsglas zorgt ook voor een aanzienlijke verbetering van uw energiewaarde met een merkbare vermindering van uw factuur. Ook oude VELUX ramen kunnen herstelt of vervangen worden met kwaliteitsvol glaswerk op maat.

Een gedeeltelijke of totale renovatie van uw beglazingen

Wanneer naast uw te renoveren ramen, uw raamkaders zich nog in goede en winddichte staat bevinden, zijn er geen grove kap- of breekwerken nodig. Uw nieuwe ramen kunnen zorgvuldig in de bestaande raamkaders geplaatst worden door middel van correcte technieken. OMD Glaswerken gaat nauwkeurig te werk zodat uw raamkaders hoe dan ook intact blijven.

Het kan dat niet enkel uw ramen, maar ook uw glaslatten of raamprofielen toe zijn aan renovatie of vervanging. Dankzij de kwalitatieve service van OMD Glaswerken kan u rekenen op één aanspreekpunt voor de totaalrenovatie van uw beglazing aan de hand van hoogwaardige materialen naar keuze. Ook tijdens het vernieuwen van deze raamelementen worden afbraakwerken beperkt tot het nodige. De glasrenovatie van uw woning of bedrijf wordt nauwkeurig en winddicht gerealiseerd door een team van gespecialiseerde glaswerkers.

Energieoptimalisatie van uw renovatieproject

OMD Glaswerken streeft ernaar uw woning of bedrijf zo energiezuinig mogelijk te maken, rekening houdend met de oriëntatie van uw ramen en uw persoonlijke glaskeuze. Met hoogrendementsglas van OMD Glaswerken voldoet uw project aan de wettelijke norm omtrent het implementeren van goede isolatie tijdens een renovatie. Als officiële partner van FINEO, werkt OMD Glaswerken uitsluitend met vacuümglas dat voorzien is van een isolatiewaarde van maar liefst 0,7W/m2K.

Een offerte aanvragen voor uw glasrenovatie

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen bij OMD Glaswerken, toonaangevende firma in glasrenovatie? Aarzel niet en neem contact op zodat één van de gedreven experts u uitgebreid kan adviseren over de verschillende mogelijkheden voor uw project. OMD Glaswerken is voornamelijk werkzaam in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Enkele realisaties

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte

+32 (0)14-28 54 40
Glasrenovatie

Glasrenovatie