Het 90-jarig bestaan van glasbedrijf OMD Glaswerken

O. Mols Dom Glaswerken, familiebedrijf gespecialiseerd in glaswerk en glasmontage, werd in 1929 opgericht door Oscar Mols en zijn vrouw Elza Dom. Gebeten door hun vak gingen ze aan de slag als glasmonteurs die al snel naambekendheid genereerde in en rondom Herentals.

Enkele jaren later nam schoonzoon Leon Tegenbos het roer over en realiseerde een gestage groei van deze volwaardige glasgroothanden. Het klantenbestand van OMD Glaswerken strekte zich uit van lokale glashandelaars tot schrijnwerkers, gevelbouwers, keukenbouwers, interieurbouwers en uiteraard ook particulieren.

Stijlvol glaswerk voor ieder project

Door de jaren heen wist OMD Glaswerken op te hoogte te blijven van de laatste nieuwe tendensen waarmee tal van woningen en bedrijven voorzien werden van magnifiek glaswerk voor het interieur en de buitenschil. Dit resulteert vandaag de dag nog steeds in prachtige realisaties in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. OMD Glaswerken staat garant voor een professionele, veilige oplevering en afwerking van beglazing op maat.

Expansie te danken aan een kwalitatieve, betrouwbare service

Aan opvolgers voor Leon geen gebrek. Zijn vier zonen deden rond de jaren 70 en 80 ieder hun intrede binnen de zaak. Hij gaf zijn expertise met veel passie door aan zijn kroost die erin slaagde de zaak nog verder te laten groeien dankzij de aanzienlijke hoeveelheid tevreden klanten. Ook hun wagenpark breidde zich uit met een minkraan en drie vrachtwagenkranen waaronder één 53-tonner voor een nog meer efficiënte werking.

Met de vier zonen aan het roer fuseerde OMD Glaswerken met Glaswerken Vanheertum, een firma die deel uitmaakt van Groep Versmissen. Sinds de fusie staan beide onder een algemeen managementteam dat verantwoordelijk is voor een vlotte communicatie met de klanten. Aanvragen kunnen snel verwerkt worden met een vrijblijvende, gedetailleerde offerte op maat van uw persoonlijke wensen.

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte

+32 (0)14-28 54 40

OMD Glaswerken