OMD Glaswerken, specialist in hoogrendementsglas en isolerende beglazing

OMD Glaswerken is gespecialiseerd in de ontwikkeling en montage van hoogrendementsglas waarmee u de isolatiewaarde van uw renovatiewoning, nieuwbouwwoning of bedrijf aanzienlijk kan verbeteren. Hoogrendementsglas isoleert vijf maal beter dan enkel glas en twee tot drie maal beter dan standaard dubbel glas. Hierdoor kan warmteverlies beperkt worden en bespaart u jaarlijks op uw energiefactuur.

Professioneel advies voor kwalitatief glaswerk

Wilt u graag een vrijblijvende offerte aanvragen voor hoogrendementsglas op maat van uw project? OMD Glaswerken verleent graag professioneel advies inzake uw glaskeuze. Zowel voor isolerende beglazing als veiligheidsglas bent u hier aan het juiste adres. Veiligheidsglas biedt niet enkel een uitermate bescherming van personen maar ook een inbraakpreventieve functie. Wanneer u graag uw creativiteit de vrije loop laat gaan, vindt u bij OMD Glaswerken wellicht een geschikte oplossing voor uw project. Ontdek de vele mogelijkheden voor gekleurd, gezandstraald, gezeurd en gelakt glas. Verder speelt bij uw glaskeuze de oriëntatie van bijvoorbeeld uw ramen ook een grote rol. Ook voor deze vaststelling kan u rekenen op de expertise van OMD Glaswerken.

Hoogrendementsglas op maat van ieder project

Ongeacht de omvang van uw werk- of woonproject, kan u een beroep doen op glasexpert OMD Glaswerken voor een prachtige beglazing van uw interieur en de buitenschil van uw appartement, woning of bedrijf. Dit toonaangevende glasbedrijf in glasmontage mocht reeds tal van projecten voor hun rekening nemen en zijn voornamelijk werkzaam in de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant.

Gratis offerte aanvragen bij een toonaangevende glasexpert

Makkelijk en geheel kosteloos en offerte aanvragen? Neem vrijblijvend contact op met OMD Glaswerken en ontdek welke meerwaarde hoogrendementsglas kan bieden aan uw woning of bedrijf. U wordt met veel plezier verder geholpen door een gedreven team van glasexperts.

Enkele realisaties

Op zoek naar nieuw glas?

Wij zorgen voor een glasheldere offerte.

Vraag een offerte

+32 (0)14-28 54 40
Hoogrendementsglas

Hoogrendementsglas